MR. LIVIAN TV - PROIECTE

   Vizionare 30,321

Mr.Livian TV

Acum an

Comentarii
Andrea Mihaela Covrig
Andrea Mihaela Covrig Acum 10 luni
💩💩💩👎👎👎👎
Constanta Alexandru
Constanta Alexandru Acum an
Nu prea stii ce vrei! Cand oamenii spun sa ai grija de Bianca, nu se refera la a-i sări în ajutor cand are nevoie, ci sa-i demonstrezi dragostea si sa treci peste toate barierele. Contează să fiți fericiți! Împreună veti dobori munții!
Basarab Irina
Basarab Irina Acum an
Salut livian imi place mult de voi
Nita Florin
Nita Florin Acum an
Livian iti bati joc de Bianca și nu e bine fiti siguri împotriva tuturor nu conteaza ca e familia las-o si mergi mai departe cu iubirea vieții tale .
Iordana Constantinescu
Iordana Constantinescu Acum an
Atentie la "soricei "
Monica Bulbes
Monica Bulbes Acum an
Desi nu imposibil! Tu nu renunti la Nelson pt.Bibi
Monica Bulbes
Monica Bulbes Acum an
Fara Nelson e greu !
STEFANYA SHILBAYA
STEFANYA SHILBAYA Acum an
Nu este nici un creier contra inima trebuie sa sti clar ce vrei si ce simti si trebuie sa iei o hotarare .
STEFANYA SHILBAYA
STEFANYA SHILBAYA Acum an
Ce proiecte Livian ai filmat un videoclip atata tot
Constanta Stanescu
Constanta Stanescu Acum an
Te felicia dracu pe tine,si banii de la clip cine ii ea.
Iuliana Marcu
Iuliana Marcu Acum an
Livian ai grijă de tine și de Bianca și te rog impacativa ca eu mă uit la puterea dragostei numai pentru voi și am încredere în voi doi și vreau sa.castigati amândoi. Nu va cunosc decât din emisiune și va iubesc mult și Îți spun că e cea mai frumoasa fata din casa. Va iubesc
Vasile Pruprutza
Vasile Pruprutza Acum an
Baai lupuloi...pune-ti libressu'..si du te la oi !!!...:)))...FATALAULEEEE...
ionatan manzu
ionatan manzu Acum an
💪💪💪iești un om de nota 10
Crina Mirela Niță
Crina Mirela Niță Acum an
Va imbatati cu apa rece, e clar ca lumina zilei, terminati sa ii mai asociați. El nu o mai iubește (asta daca a iubito vre'o data), La PD nu ma uit de mult, mai arunc cate o privire pe comentarii si vloguri. Sincer, chiar daca il luați cu complimente( referitor la Bianca) pe el il lasa rece. Iar "bărbații" ăștia care o tor blameaza, sunt convinsa ca si lor le'ar placea o fata asa frumoasa si inteligenta ca si Bianca, dar na, acum cand vulpea nu ajunge la struguri ..
Nina Palos
Nina Palos Acum an
Livian esti un baieat cu bunul simț și foarte deștept felicitări ca te-ai inpacat cu Bianca, voi doi va iubiți. Voi doi sunteti doi copii foarte frumosi impreuna cu bunul simt si foarte deștepti, voi nu aveti prieteni înemisiune,prieteni adevărați se vor vedea afara.
Narcis Fulgeanu
Narcis Fulgeanu Acum an
Lucian sa stii ca te sustin dar împreună cu bianca va votez si va iubesc!!!
vikti bikti
vikti bikti Acum an
Védeti ce noroc ati putea avea sa jucati niste roluri minunate.
Gina Stefan
Gina Stefan Acum an
🐺❤🦊❤=Love😘😘😘👍
Mihaela Cristina
Mihaela Cristina Acum an
🐺🐺🐺
Baciu Alexandra
Baciu Alexandra Acum an
Exact asta au facut, ataca concurentii si se lauda ele, vai doamne cine sunt ele. Oricum fara emisiunra asta nu le stia nici dracu
Baciu Alexandra
Baciu Alexandra Acum an
Am vazut clipule fain, voi sunteti faini
Elisaveta Craescu
Elisaveta Craescu Acum an
Tu ai iubit vre o dată? Nu catègoric nu.Pe care din ele Alina care e numai in jurul vostru geloasă fiind pe Bianca.Alta a mai apărut acum Alexandra ,Ella pe care o iubesti cu adevarat ca dupa cum vad esti tare încântat de prestația ta doar. Dezamăgitor.
Veronica Veronica
Veronica Veronica Acum an
Felicitări copii frumoși .țineți o tot așa .va iubesc mult 😘.mă bucur pentru voi.
Teodore Romanos
Teodore Romanos Acum an
Dintr-o 160 de laicuri 150 ai heit chiar ne crezi fraerii du-te acasă mă băiatule ești un mincinos și un arogant te întorci la Cluj ai să faci laif cu ăia 20 care făceai înainte de puterea dragostei Pină la emisiune nu erai a lu Mondialu Bianca te-a ridicat fraere dar cînd se termină emisiunea te coboară acolo unde îți este locul împreună cu tactu doi perverși A avut dreptate pirui
Elena Stefan
Elena Stefan Acum an
Foarte frumos video clipul care lai facut . Sinteti minunati si fi alaturi de Bibi . Vot Bianca si Livian
Elena Costea
Elena Costea Acum an
Ai mai lasă ne cu vrajeli de astea ce dracu te bati așa de o femeie nu îți este și ție rușine de cruce te cunosc parca este Bianca vre o artista a au ai copii cu ea așa te văicărești fara rușine că parcă nu ai fi și tu bărbat
Mia Zgripcea
Mia Zgripcea Acum an
Sincer, ai dezamagit multa lume. Nu te lauda Livian cu haita, nu uita ca ai avut sustinatori si de la bibisori. Inainte cand erai pe live si primeai mesaje pe celalalt telefon, spunea I ca te suna Bianca. Melodia tu ai ales-o tu special. Asta este parerea mea si a altora pers. Te-ai schimbat total, sa vedeam cine o sa aiba un viitor mai bun. Pacat, mare pacat.
Daniela Minicuta
Daniela Minicuta Acum an
nu e adevarat la ce spui referitor la Germania ..locuiesc aici si nici macar un zvon nu e darmite o lege
Raluca Ralu
Raluca Ralu Acum an
Ai vrăjeală maximă 😆cum dracu să spui că o iubești? Că simți nevoia să o iei în brațe? Să o săruți? și te chinui să te abții 'dc minți poporul? Cine te reține departe de ea? Tu ești singur răspunzător pt faptele tale, sau nu te lasă taică-tu să stai cu ea?? Și doar te folosești de ea cum că ai sentimente pentru ea 🤮miiinții loboooo😉nu ai iubit-o și nici nu ai sentimente pentru ea.
Antoneta Paiu
Antoneta Paiu Acum an
Pe lîngă munca cinstită cu salariu vlogul sa fie un hobi .Esti visător
Ion Paius
Ion Paius Acum an
Bai băiatule mai termina cu vrăjala ta cand tu esti cu una Alexandra si minti poporul ca vai Doamne ce simti pentru fata aia, dar nu te mai împaci cu ea. Tu ai stat pana la final dându.i cate una caldă ca sa nu fi abandonat de susținătorii ,ca fii sigur ca majoritatea pentru ea te sustin asa ca..Toti bobocii ii vei numara dupa ce vor vedea oamenii, ca ai mintit doar ca sa fie alatuti de tine.
Dan Bucsa
Dan Bucsa Acum an
Termina bai penibilule, unde ai mai întâlnit tu un bărbat sa spuna ceea ce spui tu, ia exemplu de la Philip ala baietas. Tu crezi ca prostești lumea, dar lumea te lasa sa isi continui jocul si la final cand vor vedea ce poamă ai fost vei ramane tu fara urmaritori.
Tab21 21
Tab21 21 Acum an
Nu te va ierta Bibi niciodata ptr asta dar ea va fi fericita ca o asteapta baieti minunati
Tab21 21
Tab21 21 Acum an
Poti avea mii de proiecte nu vei fi la nivelu ei niciodata ca nu esti serios si nu esti familist ca ea ai sa suferi mereu dar o meriti
Tab21 21
Tab21 21 Acum an
De ce nu raspunzi la intrebarea cu Alexandra care te-a inselat si acum esti cu ea si pe Bibi ai lasato ptr aia sa ai parte numa de astea sa te insele mereu bumerangu iti va cadea in cap nesimtitule
Surdi Horvath
Surdi Horvath Acum an
Bianca capu sus indiferent de situați ce se întîmplă cu tine și cu Livian mergi înainte sucgces
Dana Oancea
Dana Oancea Acum an
Daca nu te împaci cu Bianca du-te dr acu,esti neinteresant.Ai creier?Nu arăți!
Elisaveta Craescu
Elisaveta Craescu Acum an
Tu chiar nu poti fara Alina? Mereu este in preajma ta, de ce este geloasa pe Bianca? Din cauza ei cred ca nu merge relatiia voastra? Jenant.! Oare alta persoana nu va poate insotii?
Zi Ferz
Zi Ferz Acum an
Nu te înţeleg. Ori eşti bărbat, ori eşti băieţas teleghidat de aroganţa prostească moştenită de la taică-tu! Liviane, e frumos să-l iubeşti pe ta-tu, dar nu-l diviniza! E tragic dacă el este modelul tău de viaţă! Ai preluat mentalitatea lui, comportamentul, stilul de vorbire, chiar şi limbajul corpului. Dacă eşti deştept, cum te crezi, ar trebui să-ţi dai seama că anturajul şi categoria socială din care face parte este mult inferioară celei ai oamenilor cinstiţi, educaţi, inteligenţi. Dacă nu încerci din răsputeri să te cizelezi, să te detaşezi de acel mediu, vei rămâne copia tatălui tău, şi crede-mă, acest aspect nu-ţi face cinste oricât vă lăudaţi voi. Cu scuze de rigoare îţi spun: ar fi groaznic dacă ai rămâne în stadiul acela infantil al lui taică-tu...! Liviane, el îți face cinste? Da, în cercurile voastre şi între cei care au mentalitate de golan... Aflând trecutul Biancăi te-ai schimbat... Dar cu trecutul lui taică- tau te lauzi, CV-ul lui este mai curat, mai cinstit? Ar trebui să ştii că oamenii corecţi, culţi (!!!) şi cinstiţi empatizează cu Bianca, dar nicidecum cu Mondialu'... el primeşte laude de la inculţi, şmecheraşi, scursuri ale societăţii. Analizează obiectiv prezentul: egoismul lui ta-tu te înfundă, iar altruismul Biancăi te scoate! În sfârşit! Cei care sunt în poveste din cauza emoţiilor trăite niciodată nu văd clar lucrurile!
elena bica
elena bica Acum an
Foarte frumos clipul si interpretarea si sper sa mai colaborati si in continuare sunteti voi naturali si lucrati bine impreuna!
Stoica Mariana
Stoica Mariana Acum an
El nu mai are nimic sentimental pnt. Bianca, tot cei mai"leaga" acolo este emisiunea! dupa ce merg acasa gata cu pretenie sau iubire!!! L-am auzit ieri cum ii spunea concurentului nou ca vrea si in sezonul trei pnt. ca ii fain acolo!... trageti concluzia, fiecare. Sper din suflet ca fata asta isi va gasi iubirea pnt. ca merita.
andreea opran
andreea opran Acum an
MO
Mariana Dan
Mariana Dan Acum an
Felicitari ptr ceea ce esti tu Livian Esti minunat Ar fi ff frumos sa te impaci cu Bianca.Iti spune o mama de 3 baieti.Sunteti frumosi impreuna. TOATE IN VIATA SE IARTA
Grigorcea Elena
Grigorcea Elena Acum an
Dacă tot ai 3 băieți de ce nu o iei pe Bianca ptr.unul dintre ei,
Kuhel Kristina
Kuhel Kristina Acum an
🐺🦊🐺🦊❤️❤️❤️
Radita Ion
Radita Ion Acum an
Bianca și Livian invingatori cel mai iubit cuplu de la Puterea Dragostei bravo Livian ai vorbit f frumos de voi eu va urez mult succes in continuare la cît mai multe proiecte , Felicitari.
Elena Lungu
Elena Lungu Acum an
Lupta se duce cu tine din cauza la tatăl tău. Fii corect în primul rând cu tine și apoi cu ea și spune că nu poți trece peste cuvântul părinților.
Elena Voila
Elena Voila Acum an
LIVIANE,FA UN CLIP CU ADEVARATA VOASTRA POVESTE DE DRAGOSTE,DIN PRIMELE 4 LUNI.IN 2 ZILE ERATI IN TOP MONDIAL.TU,CARE AI FLER MA MIR CA NU-TI DAI SEAMA.SUNTETI O ADEVARATA MINA DE FACUT BANI. DE CE LIGI ARE CA INSOTITOR CAND IESE DIN CASA ARE UN BARBAT. VOI O AVETI PE ALINA,CARE V-A STRICAT RELATIA.PANA SI LA FILMARE AI CHEMATO. PARASUTA DE ALINA,TI-A STRICAT VIITORUL.
Gina Cristina Toma
Gina Cristina Toma Acum an
Livian,cred ca acum te ai lamurit de “amicii “din casa si chiar de afara!?Cand ai avut conflictul in casa cu Pirui,unde ti au fost prietenii,Ligia muta,Ella radea de ce se intampla,Soricar te acuza tot pe tine.Unica ce ti a fost si ti este Bibi,care a luptat si lupta impotriva la toti.Sper sa tragi concluzii ti a cantato Bibi ca este competitie,amicitia se vede afara,in casa fiecare isi vede interesul.Premiul il merita Bibi la cea aratat si indurat in 2 sezoane,sper pana la sfarsit s o lasi mai usor cu anturajul din casa si sa va concentrati pe voi chiar ca si amici.
H P
H P Acum an
O ador pe Bianca din suflet!și tu ști asta cu toate că nu aș fi vrut,sa mă recunoști!, dacă l iubești, rămâi inga ea, dacă nu las-o și nu mai chinui un suflet!sa zicem că nu puteti trăi unul fără altul, după cum mi-a spus și a recunoscut și emisiune!😪😪😪 cit a fost de umilită,ia te-a susținut și la respingerea ta ajunsese,sa stea acolo doar sa te privească!asta e!! Dumnezeu să o binecuvinteze și toată familia ei și pe tine și famalia ta,!! atîta tot,nu te urăsc, dar ai aparat o că un lup,nu mă așteptam, după jignirile aduse cindva!deci,că ai făcut-o pentru bani,sa au pentru ea.dar ai făcut-o cu dirzenie! aici da îmi cer scuze, la toate cuvintele care ți le-am adresat!
Gabriela Tamara
Gabriela Tamara Acum an
Fara Bianca,esti un nimeni.Proiectul a fost semnat de Bianca,dar din respect pt.tine,te-a ales pe tine pt.videoclip.
Grigorcea Elena
Grigorcea Elena Acum an
Cum le știi tu pe toate,Tamara🤣🤣🤣🤣
Roby Florin
Roby Florin Acum an
Dc te dai cu limba pe buze mereu??numai de penala vorbesti ,eu nu am vz baiat in emisiunea aia mai proat si copil decat tine
Mindster
Mindster Acum an
Sa mai colaborezi cu Tedi este foarte talentat el filmeaza el monteaza el are studioul lui este foarte frumos Uitativa la vulpita si Rafaelo ce clip frumos a facut Tedi lor Este un om deosebit si Bianca este foarte frumoasa este naturala si vrem sa nu isi pue tita cur Uitate cit e de iubita pentru naturaleta ei si inteligenta ei Oameni o inteleg ca a gresit dar incetu se vede realitatea citi dusmani are Nu poti sa te impaci cu Bianca ca a facut aseara un clip taicato si am observat ca tu ai fi un baiat bunisor dar el tea stricat cu rautatea lui si orgoliul lui Ai spus o vorba mare ce tie nuti place altuia nu face si taicato a recunoscut in clip ca in vlogul cu Bianca la control are vizualizari si nu mai face bani cu alte vloguri De Pirui a spus bine dar are frica de interlopi
Varga Elena
Varga Elena Acum an
Aseara era pe laiv,te a blocat ca sa nu iti fure Bianca banii din cont,acuma umbla cu ei peste tot,chiar asa a. ajuns Bianca in ochii vostri,o Hoata,sa va fie rusine!
Ani Voiculescu
Ani Voiculescu Acum an
Frumoasa melodie succes in continuare si colaborări impreuna!Va ador impreuna!
Ioana Tcaciuc
Ioana Tcaciuc Acum an
Nu l mai asculta pe taica tu!!!
Pipa Buburuza
Pipa Buburuza Acum an
Bibi unde I?
🎻Jsabell 🎻
🎻Jsabell 🎻 Acum an
Sa nu iti para rau Mai tirziu daca renunti la Bibi
Maria Tud
Maria Tud Acum an
In viata nu toate sunt pe calapod în timp viata iti ofera bune si rele omul învață din greșeli să fie pe o linie de de gândire mai corecta va pup vot vot LIVIAN vot vot Bianca IUBITIVA mult Suces👍🏻❤💐🙏
🎻Jsabell 🎻
🎻Jsabell 🎻 Acum an
Livian traiesteti visual cu Bianca Sa maturizat forte mult sinteti minunati
Daniela Damian
Daniela Damian Acum an
Sunteti minunați împreună,iubitiva mult sunteti cei mai minunați va vreau impreuna
Cristina Suciu
Cristina Suciu Acum an
Vorbesti mult si spui atat de putin!
Mia Zgripcea
Mia Zgripcea Acum an
Mult si prost. Nimic clar. M-am convins.
Georgiana Georgia
Georgiana Georgia Acum an
Frumos vlog, frumos videoclipul si emotii le tale cand auzi melodia... Emotii pentru ca te gandesti ca si cum ar canta-o Bianca pt tine si doar gandul ca ea ar putea sa te inlocuiasca cu altul, te doare... Voi doi va iubiti ca doi nebuni, si se vede cat va chinuiti sa fiti asa aproape, dar departe... Eu zic, ca viata e scurta si trebuie traita la maxim... Lasati creierul departe, si lasati inima sa decida... Poate nu va fi pe toata viata, dar va fi o iubire intensa... Dupa 4 luni, daca tot mai sant sentimente, inseamna ca iubirea este mare, si daca nu incercati macar sa o luati de la capat, o sa aveti mereu un dubiu cum ar fi fost... Eu ma uit doar pt voi doi la PD si pt iubirea vostra... Santeti minunati👏👏❤️❤️
Rodica Tabara
Rodica Tabara Acum an
E bine sa fiți fericiți în preuna 🦊 🐺 💖 voi sunteți cei mai frumoși voi va iubiți cu adevărat 💕 💕
Traian26
Traian26 Acum an
L-ati inebunit cu Bianca toată ziua,sunteti unele care nu aveti ce face si comentați numai aiurea,ce sa faca cu ea ca are creier cât o furnică la fel ca toate care o susțineti.
Traian26
Traian26 Acum an
Elena Voila invatat sa vb corect,astea sunteti voi cele care le urmăriți p Bianca aveti 4 clase si Livian asta pune botu la voi,el cu un asemenea public nu o sa realizeze nimic.
Ileana Jauca
Ileana Jauca Acum an
si el este la fel
Paraschiva Popa
Paraschiva Popa Acum an
Frumosi amândoi! Si frumosi împreună! 😁💖🙋‍♀️
Elena-Ralu
Elena-Ralu Acum an
@Elena Voila Doamne fereste zici ca fara Pipisor nu mai poate trai, nu mai are viata baiatul asta!!! Lasati-l in pace si nu-i mai bagati atat pornista pe gat!
Elena Voila
Elena Voila Acum an
LIVIAN,SPREBINELE TAU : LASA ORGOLIUL,.TU DOARCU BIANCA ESTI UN.INTREG. INCEARCA SI FA O PIESA CU DRAGOSTEA VOASTRA DIN PRIMELE 4.LUNI. ITI.SPUN EU,CA DEJAPANA ASTAZI.ERATI IN TOP MONDIAL. INCA, NU ESTE PREA TARZIU.AMANDOI,SUNTETI.O MINADE FACUT BANI.MA MIR,CA TU CAREAI FLER,NU-TI DAI SEAMADEACEST.LUCRU
Andreea Chirila
Andreea Chirila Acum an
Livian parerea mea este ca degeaba spuneti voi NU unui inceput de relație din nou.. Dar se pare ca Dumnezeu are niste planuri cu voi..iar daca el va vrea impreuna parerea mea este ca o sa se intample..va doresc o viață frumoasa si linistita❤️🐺🐶💙
Tatiana Martinas
Tatiana Martinas Acum an
Tot te eschivezi sa zici o iubesti nu o iubesti o faci in caterinca nu vezi ce fata speciala e mai rar asa fata farà ea tu nu valorezi nimic te iubeste te adora si face totul pt tine iar tu o dai in prietenie afara ai so pierzi si o sa-ti para rau Dar o sa fie prea tirziu
Florin Triff
Florin Triff Acum an
Când începi vlogul MNIOFLAI TRAG în iaurtul tău de Lache Dispari 🤨🤨🤨
Eva A
Eva A Acum an
Te invit sa urmărești un clip pe youtube -Romanii au talent.Omul dă ce are in suflet.Vlad Ciobanu.Este scurt
crimeea13
crimeea13 Acum an
Mno lasa dusu si zi cum esti cu Bianca?😂😂😂
crimeea13
crimeea13 Acum an
Livian cu Bianca cum esti ??
Botea Vasile
Botea Vasile Acum an
Am vazut multi oameni cu f.f multi bani dar nefericiti.
Victoria Koto
Victoria Koto Acum an
Sunteti frumoși împreună
Daniela Minicuta
Daniela Minicuta Acum an
Draga Liviane ...oare ce nu ai inteles ??!!....e melodie de despartire ...cine vrea ca voi sa fiti despartiti ??...faceti o melodie de impacare si veti fi nr.1Toata sustinerea o aveti de la sustinatori care asteapta impacarea ..
Adrian Serban
Adrian Serban Acum an
Tu ne insulți noua inteligenta in fiecare zi ..acum cică e război creier cu inima..😉,..mai frate las o așa știm adevărul care este ..familia ta și așa zise prieteni ..bombardieri de carton care au femei la produs ..au neveste și amante ..care sunt satului de cate p....e au lins și femeile lor cate caruri au luat in gura și acum acei frustrați țin lecții de morală în
Raduca Elena
Raduca Elena Acum an
Nu te mai juca cu Bianca Hotarestete
Sarca Dana
Sarca Dana Acum an
💜💖❤🐺🦊💋
Florica Popa
Florica Popa Acum an
Sa va iubiti mult😘😘😘😘
Olga Jurjescu
Olga Jurjescu Acum an
Mai aleargo pe Bibi. Nu are antrenament.
gabriela Chiru
gabriela Chiru Acum an
Livisn ești REMARCABIL in clip . Întregești o frumoasa poveste de dragoste . Mi-a plăcut tricoul tău ..... Lupul știe ....... Trsnsmiteti dincolo de sticla sentimente curate . ❤️
Didi Bija
Didi Bija Acum an
Buna
Monica Bidilica
Monica Bidilica Acum an
Livian vă rog din tot sufletul dați-vă frâu liber sentimentelor în episodul de azi se citea pe fețele amândoura o dorință nebună de a vă îmbrățișa, săruta nu știu cum reziști să nu o săruți nu mai închiți în sec sărutațivă, iubiți-vă, jucați-vă se vede în ochi voștri dorința de a vă săruta, mângâia, alinta ca nebuni împotriva lumi acum când iubirea este mare mai târziu să nu regretați amândoi faptul că nu ați profitat din plin când focul iubiri este mare să vă bucurați unul de altul maxim să trăiți clipe de fericire vă pup și vă iubesc enorm de mult și sunt alături de voi.
Roco Coco
Roco Coco Acum an
Neam prost, ca tac-tu
Sieben Bürger
Sieben Bürger Acum an
Dupa ce te-am ascultat am tras cateva concluzii:1-esti agramat.2-esti incult.3-esti mincinos.4-esti manglitor....samd
Maricica Angheluta
Maricica Angheluta Acum an
Să înțelegem că între voi nu v-a mai fi nimic nici afara?de ce nu spui clar noi asta așteptăm!păcat Bianca este o fata de milioane!D-zeu ne iartă penoi toți tu de ce nu o poți ierta pe ea?o poveste de iubire că a voastră mai rar întâlnești!poate nici tu nu mai întâlnești o fata sa te iubească atât de mult că Bianca!
Livia Marian
Livia Marian Acum an
Fară nici un fel de modestie, spun că susținătorii voștrii sunt oameni de calitate.Da,suntem mulți mai în vârstă,dar avem studii superioare,avem multe cunoștinte despre viață și știm că în viată orice om poate să greșeasca,dar apreciem când acesta realizează că a greșit și din asta a învătat ceva și urmează o viață nouă departe de ceea ce a făcut cândva.Eu am încredere că acești oameni nu vor mai face greșeli .
Moloca Liviu
Moloca Liviu Acum an
Livian ar trebui să fi corect să spui că nu poți trece peste trecutu ei și mai e și familia prieteni etc că nu te omoră nimeni e viața ta și faci ce vrei acum dacă cei ce vă susținem vă iubim e alceva nu vă iumpune nimeni să fiți împreună voi știți mai bine că și Bianca nu e nebună să se țină după tine dacă nar simți că e ceva sunteți mari dacă nu e iubire nu e și punct decăt să vă chinuiți să stați acolo atunci unu să plece și BIANCA cred că pleca demult
Sevastian Pană
Sevastian Pană Acum an
Așteptăm vloguri și live-uri împreună cu Bianca. Mișto tare colaborarea cu Edy Talent. The wolf is the number one in our hearts. The pack is with you till the end of the road!
Violetta Cirila
Violetta Cirila Acum an
Numai tu ești frumos și deștept.
Florentina Moldovan
Florentina Moldovan Acum an
Livian zi la Carton cal pup si io cai clujan deal nostru🥰
Florentina Moldovan
Florentina Moldovan Acum an
Livian asteptam împăcarea cu Bianca .Va pupacesc🐺❤🦊🥰💋
Daniela Lalut
Daniela Lalut Acum an
Felicitări pentru noul proiect! Unele secvențe par scene dintr-un film, iar voi sunteți minunați și speciali împreună! Indiferent de ce se va întâmpla cu voi, veți fi mereu în inima mea pentru povestea voastră de iubire sinceră și curata! ❤
Valerica Ciocan
Valerica Ciocan Acum an
Livian tu si bianca sunteti frumosi foc
Misu Dobre
Misu Dobre Acum an
Mai lasane cu inma și cu iubirea ta mai bine zi că nu mai simti nimic ,nu tot îți mai bate joc de ea si fi sincer ,imposibil să iubesti si să poti fi departe de persoana iubită ,poate ai pe alta ști ea Pirui ceva , nu ne mai tot minți și fi sincer și cu Bianca că fata asta nu ți-a făcut nici un rău să-ți bați tu joc de ea 🤮
Clarisa cj
Clarisa cj Acum an
A zis ca i se potriveste perfect melodia, e ceea ce traiesc ei in ultimele saptamani, iar in emisiunea de ieri vorbind cu bianca in gradina ea ia zis ca ia scris alexandrei ca o iubeste si el a zis ca e adevarat ca o iubeste pe acea fata
Elena Dragu
Elena Dragu Acum an
Lasand la o parte "controversele" vis a vis de tine,am o MARE PROBLEMA....deci nu cred asa cv!!!Bai ,nici macar ...un asa zis "prieten" sa va puna la story!!!In afara de Mary si Robert....incredibil,cata ..INVIDIE...poate sa fie,ma abtin fff greu sa nu expun aici ceea ce simt si gandesc.Am ramas fara cuvinte......este ptr prima data cand cred cu adevarat ca NIMENI nu v a vrut sau va vrea impreuna.Toti s ar bucura dak v ar fi rau...nu inteleg,va jur,vb singura....fereste ma doamne de "prieteni"""....!!!Nu zic k era musai ,k nu interpretati voi ,dar asa k....fair play....nuuu...deci ...nu creeed...wtf!!!!Adevarul k nimeni nu rupe mass media k voi doi....sunteti dati naibii,sz...!!!Sper sa i bagati in draci ,sa va dea d zeu la cat mai multe zile senine si la cat mai multe proiecte!!!
Elena Dragu
Elena Dragu Acum an
@Adrian Serban nu e fraier,a "ginit" el cum sta treaba!!!Eu doar am vrut sa i dau un pic peste "nas",si as inteleaga k .....nu tot ce zboara ...e bun de papa!!
Angela Serbu
Angela Serbu Acum an
Cum,nici ,,prietenele"lui din emisiune nu i a pus la story? Păi ce facem.Livian ,de așa prietene să ne ferească dumnezeu.
Adrian Serban
Adrian Serban Acum an
În sfârșit a văzut și el adevărata față a prietenelor .lui ...poate v a învăța ceva din asta că prea le tine parte
Gheorghiu Cristina
Gheorghiu Cristina Acum an
♥️🐺🦊♥️
M Ma
M Ma Acum an
Nu plecati din emisiune, rămâi cu Bianca pana la sfarsit, e un plus pentru voi.
Elena Stuparu
Elena Stuparu Acum an
Sa aveti spor si multe oferte!Am tot spus-o, daca stiti sa va urcati in tren o sa mancati o paine alba impreuna,nu conteaza natura relatiei...Bafta!
Adriana V
Adriana V Acum an
Vă iubim copii frumoși livian și Bianca succes pină la final
Adriana V
Adriana V Acum an
Frumoasă melodie super dar sfârșitul dar la final ar fi mai fain
Dorina David
Dorina David Acum an
Doar de gura lumii vă temeți?!Dacă ați ști cat de puțin conteaza și de asta îți dai seama odata ci înțele ciunea .Cei cate sunt cu tine rămân și ceilalți nu conteaza și niciodata lumea nu-ți este de nici un folos
Dan Georgescu
Dan Georgescu Acum an
Împăcați ca vă iubiți mult
Andreea 🌺
Andreea 🌺 Acum an
Pe bune acum! Livian va sta până în finală. Doar nu degeaba se spetește să-și păstreze prietenii în emisiune. Iar Bianca nu se ostenește degeaba să se înțeleagă cu Ella și Ramona. Livian vrea să câștige, iar Bianca ar face orice să îl ajute. Oare de ce el stă acum cu Bianca în emisiune și nu mai stă cu "prietenele" în emisiune? Vrea voturile Bibișorilor . Livian nu va pleca decât după finală. Atunci când vor pleca toți concurenții. El va pleca la Cluj. Iar Bianca la Tecuci sau București. Sau credeți că Livian o va lua pe Bianca la Cluj? Păi pentru el deabea atunci începe distracția. Nu are el nevoie să-i stea Bianca pe cap. Părerea mea asta este. Dar totuși, cred că-i va părea rău mai târziu, când va înțelege că a pierdut o fată care ar fi făcut orice pentru el și i-ar fi iertat orice. Oricum, îi doresc ca după ce îi trece de distracție, să-și găsească o fată bună care să îl iubească și să-l respecte. Iar Biancăi îi doresc să își găsească un bărbat care să o aprecieze cu adevărat, să nu o rănească, să aibă răbdare cu ea și să nu o judece. Așa e cel mai bine. Bianca și Livian sunt frumoși împreună, adevărat, se iubesc, sau cel puțin Bianca îl iubește, dar asta nu e de ajuns. Înțelegerea, încrederea și respectul sunt baza. Iar eu nu o văd pe Bianca la Cluj fiind tratată de Livian așa cum tatăl lui o tratează pe mama lui. Nu o văd o casnică care să nu poată face nimic. Bianca are nevoie să evolueze, să învețe, să-și facă o familie și o carieră. Bianca va ajunge departe.
Andreea 🌺
Andreea 🌺 Acum an
@Godenciuc i Am înțeles. Ce bine ar fi dacă toți bărbații ar ajuta.
Radu Dana
Radu Dana Acum an
@Elena Dragu asta e si parerea mea despre mama lui, iar Bianca intradevar nu este proasta deloc, nici acum si nici in tara, Bianca nu va face ceva care sa fie in detrimentul ei, a fost prea tradata ca sa lase lucrurile in voia sortii.
Godenciuc i
Godenciuc i Acum an
@Andreea 🌺 la noi, în Ardeal, nu este normal ca doar femeia să se ocupe de gospodărie, de casă. Amândoi locuiesc acolo, amândoi mănâncă acolo, amândoi fac treaba în gospodărie. Atât curățenie cât și bucătărie! Așa este normal. Niciodată nu vei vedea ca bărbatul, să vină acasă și să se pună cu ziarul și telecomanda intr-un fotoliu, iar femeia să trebăluiască prin casă, ca in sudul țării! Niciodată!
Andreea 🌺
Andreea 🌺 Acum an
@Elena Dragu Normal că o femeie trebuie să se ocupe de treburile gospodărești, să zic așa. Acesta este un lucru bun. Dar femeia trebuie să fie apreciată. Cu ce a apreciat-o Nelson pe mama lui Livian? Înșelând-o? Vă dați seama că femeia nu își expune durerea, dar ce-o fi în sufletul ei, ea știe. Asta spun. Nicio femeie nu merită să fie înșelată și neapreciată, indiferent de etnie, în opinia mea. Cât despre Livian, jocurile lui mârșave din emisiune m-au făcut să îl văd ca pe un om răzbunător, care ar fi în stare să renunțe la sentimentele lui doar pentru a-i da o lecție persoanei iubite și pentru a o îndepărta de el. De atunci, gândul de a avea încredere în el, este departe de mine. Și părerea pe care o am acum, doar el mi-o poate schimba, dovedind că este un bărbat asumat. Până atunci, rămâne un parșiv, care nu știe că nu este frumos să-i faci cuiva ceea ce ție nu ți-ar plăcea să ți se facă.
Elena Dragu
Elena Dragu Acum an
@Andreea 🌺 multumesc!!!asemenea!!!
Niculina Parja
Niculina Parja Acum an
Are Bianca un corp de invidiat ,minunat !
Elena Dragu
Elena Dragu Acum an
si sa stii k oamenii care o sustin ,o indragesc,rezoneaza cu ea sau unii chiar o iubesc sunt din toate categoriile sociale ,de varsta sau de mentalitate.Multi o critica atunci cand greseste,dar multi o apreciaza ptr faptul k a reusit sa fie mai puternica decat sacalii,hienele sau alte animale de prada ,desi doar sufletul ei stie...!!Printre animalele astea praduitoare e si tactu,si chiar si tu,care intr un moment de "rebeliune"ai facut o sa "sangereze",dar ,si a lins ranile,si a inghitit lacrimile ,s a ridicat ,si asa .."ranita",a tinut capul sus si nu te a TRADAT nici macar o secunda,desi e fff cautata.Si DA e ADEVARAT ,ea e mai iubita k tine,si chiar multi din "haita" ta o iubesc.
Gabi Mocan
Gabi Mocan Acum an
@Adrian Serban I
Adrian Serban
Adrian Serban Acum an
Haita lui e formata majoritar din bibisori
21 SAVAGE BIANCA
12:57
Mr.Livian TV
Vizionare 91 K
Dani Mocanu - Puscariasu’ | Official Video
2:55
Dani Mocanu © Oficial
Vizionare 7 mil
Race Highlights | 2021 Hungarian Grand Prix
7:19
Adam & Eva: mitul care ne-a făcut oameni
51:35
Form.MARIAN MEXICANU - AOLEU, LELIȚĂ FLOARE - LiVE - 2021
8:46
Ana Maria \u0026 Marian Mexicanu 《OFICIAL》
Vizionare 77 K
Володин. Влюбленный в Путина миллиардер
51:38
Алексей Навальный
Vizionare 5 mil
04 - Titania cu Roman Burlaca
1:23:32
Titania
Vizionare 20 K
AM CERUT’O DE SOȚIE?
45:29
Mr.Livian TV
Vizionare 79 K
DOCUMENTAR RECORDER. 30 de ani de democrație
3:01:11
Dani Mocanu - Puscariasu’ | Official Video
2:55
Dani Mocanu © Oficial
Vizionare 7 mil
Race Highlights | 2021 Hungarian Grand Prix
7:19
Adam & Eva: mitul care ne-a făcut oameni
51:35
Audi Q8 - 100.000 EURO
20:03
Andy Popescu
Vizionare 82 K
Big UP Music ☀️ Colaj Top Summer Hits 2021
51:02
Måneskin - Beggin' (Lyrics)
3:31
The Vibe Guide
Vizionare 8 mil