MR. LIVIAN TV - PROIECTE

   Vizionare 30,258

Mr.Livian TV

Acum 11 luni

Comentarii
Andrea Mihaela Covrig
Andrea Mihaela Covrig Acum 7 luni
💩💩💩👎👎👎👎
Constanta Alexandru
Constanta Alexandru Acum 9 luni
Nu prea stii ce vrei! Cand oamenii spun sa ai grija de Bianca, nu se refera la a-i sări în ajutor cand are nevoie, ci sa-i demonstrezi dragostea si sa treci peste toate barierele. Contează să fiți fericiți! Împreună veti dobori munții!
Basarab Irina
Basarab Irina Acum 10 luni
Salut livian imi place mult de voi
Nita Florin
Nita Florin Acum 10 luni
Livian iti bati joc de Bianca și nu e bine fiti siguri împotriva tuturor nu conteaza ca e familia las-o si mergi mai departe cu iubirea vieții tale .
Iordana Constantinescu
Iordana Constantinescu Acum 10 luni
Atentie la "soricei "
Monica Bulbes
Monica Bulbes Acum 10 luni
Desi nu imposibil! Tu nu renunti la Nelson pt.Bibi
Monica Bulbes
Monica Bulbes Acum 10 luni
Fara Nelson e greu !
STEFANYA SHILBAYA
STEFANYA SHILBAYA Acum 10 luni
Nu este nici un creier contra inima trebuie sa sti clar ce vrei si ce simti si trebuie sa iei o hotarare .
STEFANYA SHILBAYA
STEFANYA SHILBAYA Acum 10 luni
Ce proiecte Livian ai filmat un videoclip atata tot
Constanta Stanescu
Constanta Stanescu Acum 10 luni
Te felicia dracu pe tine,si banii de la clip cine ii ea.
Iuliana Marcu
Iuliana Marcu Acum 10 luni
Livian ai grijă de tine și de Bianca și te rog impacativa ca eu mă uit la puterea dragostei numai pentru voi și am încredere în voi doi și vreau sa.castigati amândoi. Nu va cunosc decât din emisiune și va iubesc mult și Îți spun că e cea mai frumoasa fata din casa. Va iubesc
Vasile Pruprutza
Vasile Pruprutza Acum 10 luni
Baai lupuloi...pune-ti libressu'..si du te la oi !!!...:)))...FATALAULEEEE...
ionatan manzu
ionatan manzu Acum 10 luni
💪💪💪iești un om de nota 10
Crina Mirela Niță
Crina Mirela Niță Acum 10 luni
Va imbatati cu apa rece, e clar ca lumina zilei, terminati sa ii mai asociați. El nu o mai iubește (asta daca a iubito vre'o data), La PD nu ma uit de mult, mai arunc cate o privire pe comentarii si vloguri. Sincer, chiar daca il luați cu complimente( referitor la Bianca) pe el il lasa rece. Iar "bărbații" ăștia care o tor blameaza, sunt convinsa ca si lor le'ar placea o fata asa frumoasa si inteligenta ca si Bianca, dar na, acum cand vulpea nu ajunge la struguri ..
Diana Paul
Diana Paul Acum 11 luni
Dacă rezulta împăcarea nu despărțirea ar fii ajuns loc 1
Nina Palos
Nina Palos Acum 11 luni
Livian esti un baieat cu bunul simț și foarte deștept felicitări ca te-ai inpacat cu Bianca, voi doi va iubiți. Voi doi sunteti doi copii foarte frumosi impreuna cu bunul simt si foarte deștepti, voi nu aveti prieteni înemisiune,prieteni adevărați se vor vedea afara.
Narcis Fulgeanu
Narcis Fulgeanu Acum 11 luni
Lucian sa stii ca te sustin dar împreună cu bianca va votez si va iubesc!!!
vikti bikti
vikti bikti Acum 11 luni
Védeti ce noroc ati putea avea sa jucati niste roluri minunate.
Gina Stefan
Gina Stefan Acum 11 luni
🐺❤🦊❤=Love😘😘😘👍
Mihaela Cristina
Mihaela Cristina Acum 11 luni
🐺🐺🐺
Baciu Alexandra
Baciu Alexandra Acum 11 luni
Exact asta au facut, ataca concurentii si se lauda ele, vai doamne cine sunt ele. Oricum fara emisiunra asta nu le stia nici dracu
Baciu Alexandra
Baciu Alexandra Acum 11 luni
Am vazut clipule fain, voi sunteti faini
Elisaveta Craescu
Elisaveta Craescu Acum 11 luni
Tu ai iubit vre o dată? Nu catègoric nu.Pe care din ele Alina care e numai in jurul vostru geloasă fiind pe Bianca.Alta a mai apărut acum Alexandra ,Ella pe care o iubesti cu adevarat ca dupa cum vad esti tare încântat de prestația ta doar. Dezamăgitor.
Veronica Veronica
Veronica Veronica Acum 11 luni
Felicitări copii frumoși .țineți o tot așa .va iubesc mult 😘.mă bucur pentru voi.
Teodore Romanos
Teodore Romanos Acum 11 luni
Dintr-o 160 de laicuri 150 ai heit chiar ne crezi fraerii du-te acasă mă băiatule ești un mincinos și un arogant te întorci la Cluj ai să faci laif cu ăia 20 care făceai înainte de puterea dragostei Pină la emisiune nu erai a lu Mondialu Bianca te-a ridicat fraere dar cînd se termină emisiunea te coboară acolo unde îți este locul împreună cu tactu doi perverși A avut dreptate pirui
Elena Stefan
Elena Stefan Acum 11 luni
Foarte frumos video clipul care lai facut . Sinteti minunati si fi alaturi de Bibi . Vot Bianca si Livian
Elena Costea
Elena Costea Acum 11 luni
Ai mai lasă ne cu vrajeli de astea ce dracu te bati așa de o femeie nu îți este și ție rușine de cruce te cunosc parca este Bianca vre o artista a au ai copii cu ea așa te văicărești fara rușine că parcă nu ai fi și tu bărbat
Mia Zgripcea
Mia Zgripcea Acum 11 luni
Sincer, ai dezamagit multa lume. Nu te lauda Livian cu haita, nu uita ca ai avut sustinatori si de la bibisori. Inainte cand erai pe live si primeai mesaje pe celalalt telefon, spunea I ca te suna Bianca. Melodia tu ai ales-o tu special. Asta este parerea mea si a altora pers. Te-ai schimbat total, sa vedeam cine o sa aiba un viitor mai bun. Pacat, mare pacat.
Daniela Minicuta
Daniela Minicuta Acum 11 luni
nu e adevarat la ce spui referitor la Germania ..locuiesc aici si nici macar un zvon nu e darmite o lege
Raluca Ralu
Raluca Ralu Acum 11 luni
Ai vrăjeală maximă 😆cum dracu să spui că o iubești? Că simți nevoia să o iei în brațe? Să o săruți? și te chinui să te abții 'dc minți poporul? Cine te reține departe de ea? Tu ești singur răspunzător pt faptele tale, sau nu te lasă taică-tu să stai cu ea?? Și doar te folosești de ea cum că ai sentimente pentru ea 🤮miiinții loboooo😉nu ai iubit-o și nici nu ai sentimente pentru ea.
Antoneta Paiu
Antoneta Paiu Acum 11 luni
Pe lîngă munca cinstită cu salariu vlogul sa fie un hobi .Esti visător
Ion Paius
Ion Paius Acum 11 luni
Bai băiatule mai termina cu vrăjala ta cand tu esti cu una Alexandra si minti poporul ca vai Doamne ce simti pentru fata aia, dar nu te mai împaci cu ea. Tu ai stat pana la final dându.i cate una caldă ca sa nu fi abandonat de susținătorii ,ca fii sigur ca majoritatea pentru ea te sustin asa ca..Toti bobocii ii vei numara dupa ce vor vedea oamenii, ca ai mintit doar ca sa fie alatuti de tine.
Dan Bucsa
Dan Bucsa Acum 11 luni
Termina bai penibilule, unde ai mai întâlnit tu un bărbat sa spuna ceea ce spui tu, ia exemplu de la Philip ala baietas. Tu crezi ca prostești lumea, dar lumea te lasa sa isi continui jocul si la final cand vor vedea ce poamă ai fost vei ramane tu fara urmaritori.
Tab21 21
Tab21 21 Acum 11 luni
Nu te va ierta Bibi niciodata ptr asta dar ea va fi fericita ca o asteapta baieti minunati
Tab21 21
Tab21 21 Acum 11 luni
Poti avea mii de proiecte nu vei fi la nivelu ei niciodata ca nu esti serios si nu esti familist ca ea ai sa suferi mereu dar o meriti
Tab21 21
Tab21 21 Acum 11 luni
De ce nu raspunzi la intrebarea cu Alexandra care te-a inselat si acum esti cu ea si pe Bibi ai lasato ptr aia sa ai parte numa de astea sa te insele mereu bumerangu iti va cadea in cap nesimtitule
Surdi Horvath
Surdi Horvath Acum 11 luni
Bianca capu sus indiferent de situați ce se întîmplă cu tine și cu Livian mergi înainte sucgces
Dana Oancea
Dana Oancea Acum 11 luni
Daca nu te împaci cu Bianca du-te dr acu,esti neinteresant.Ai creier?Nu arăți!
Elisaveta Craescu
Elisaveta Craescu Acum 11 luni
Tu chiar nu poti fara Alina? Mereu este in preajma ta, de ce este geloasa pe Bianca? Din cauza ei cred ca nu merge relatiia voastra? Jenant.! Oare alta persoana nu va poate insotii?
Zi Ferz
Zi Ferz Acum 11 luni
Nu te înţeleg. Ori eşti bărbat, ori eşti băieţas teleghidat de aroganţa prostească moştenită de la taică-tu! Liviane, e frumos să-l iubeşti pe ta-tu, dar nu-l diviniza! E tragic dacă el este modelul tău de viaţă! Ai preluat mentalitatea lui, comportamentul, stilul de vorbire, chiar şi limbajul corpului. Dacă eşti deştept, cum te crezi, ar trebui să-ţi dai seama că anturajul şi categoria socială din care face parte este mult inferioară celei ai oamenilor cinstiţi, educaţi, inteligenţi. Dacă nu încerci din răsputeri să te cizelezi, să te detaşezi de acel mediu, vei rămâne copia tatălui tău, şi crede-mă, acest aspect nu-ţi face cinste oricât vă lăudaţi voi. Cu scuze de rigoare îţi spun: ar fi groaznic dacă ai rămâne în stadiul acela infantil al lui taică-tu...! Liviane, el îți face cinste? Da, în cercurile voastre şi între cei care au mentalitate de golan... Aflând trecutul Biancăi te-ai schimbat... Dar cu trecutul lui taică- tau te lauzi, CV-ul lui este mai curat, mai cinstit? Ar trebui să ştii că oamenii corecţi, culţi (!!!) şi cinstiţi empatizează cu Bianca, dar nicidecum cu Mondialu'... el primeşte laude de la inculţi, şmecheraşi, scursuri ale societăţii. Analizează obiectiv prezentul: egoismul lui ta-tu te înfundă, iar altruismul Biancăi te scoate! În sfârşit! Cei care sunt în poveste din cauza emoţiilor trăite niciodată nu văd clar lucrurile!
elena bica
elena bica Acum 11 luni
Foarte frumos clipul si interpretarea si sper sa mai colaborati si in continuare sunteti voi naturali si lucrati bine impreuna!
Stoica Mariana
Stoica Mariana Acum 11 luni
El nu mai are nimic sentimental pnt. Bianca, tot cei mai"leaga" acolo este emisiunea! dupa ce merg acasa gata cu pretenie sau iubire!!! L-am auzit ieri cum ii spunea concurentului nou ca vrea si in sezonul trei pnt. ca ii fain acolo!... trageti concluzia, fiecare. Sper din suflet ca fata asta isi va gasi iubirea pnt. ca merita.
andreea opran
andreea opran Acum 11 luni
MO
Iordache Rodica
Iordache Rodica Acum 11 luni
Felicitări pt videoclip sunteți doi frumoși și talentati
Mariana Dan
Mariana Dan Acum 11 luni
Felicitari ptr ceea ce esti tu Livian Esti minunat Ar fi ff frumos sa te impaci cu Bianca.Iti spune o mama de 3 baieti.Sunteti frumosi impreuna. TOATE IN VIATA SE IARTA
Grigorcea Elena
Grigorcea Elena Acum 10 luni
Dacă tot ai 3 băieți de ce nu o iei pe Bianca ptr.unul dintre ei,
Alle8 Arici
Alle8 Arici Acum 11 luni
Tu te chinui in fiecare zi , fiindca o vezi pe Bianca zilnic ? Atunci , inseamna ca nu ai iubit-o NICIODATA ! Daca iubesti pe cineva , ai vrea sa stai permanent cu acea persoana . ADEVARURILE ascunse , NICIODATA nu sunt minciuni ! Cate SECRETE ai , mai stii ? Noi am aflat ceva ! NIMENI nu este PERFECT , fiindca intotdeauna inervine IMPERFECTUL . Credem ca Bianca a PLANS .... SUFICIENT din cauza ta . Credem ca incet , incet iubirea ei fata de tine se va stinge , mai ales acum cand ai declarat ca o iubesti pe ALEXANDRA , ca vrei sa fii cu Ella ( vezi ca Ella nu poate sta cu un singur baiat ) , Credem ca ... RENAT GROSU vrea sa fie PRIETEN cu BIANCA . In camera rosie i- a zis ca o iubeste si dupa ceva timp a adaugat " ca prieten " Noua ne dai voie sa fim PRIETENII Biancai ? Este fff frumoasa , naturala , inteligenta nativ , puternica , stie ce vrea de la viata . Suntem ferm convinsi ca VIATA ii va da tot isi doreste .
Oana Grigore
Oana Grigore Acum 11 luni
Lodo pup Frumos Bravo
Oana Grigore
Oana Grigore Acum 11 luni
Livian pwp frumoasa frumoaso frumi bravo
Radu Dana
Radu Dana Acum 11 luni
Baieti, eu bu stiu de ce ii cereti aprobarea lui, oferiti-i prietenia voastra Biancai cand va veni in tara, are nevoie de cati mai multi prieteni alaturi de ea care sa o incurajeze, ptr.ca el doar s-a folosit de ea si ea stie sigur asta.
Gavrea Alina
Gavrea Alina Acum 11 luni
Livian este adevărat ce spun studenti(alle8 arici) ,asteptam un raspuns...
Gavrea Alina
Gavrea Alina Acum 11 luni
Si nu uita există un Dumnezeu sus si te vede ,rau faci rau o sa primesti, daca îți mai bati joc de Bianca ,parerea mea ,sunt supărată pe tine ,te am crezut un băiat de nota 10 dar.....păcat , Bianca te iubeste foarte mult ,tu lasi de dorit ....te rog coboară cu picioarele pe pământ, tu nu vezi ca împreună aveti de câștigat mult ,nu vezi ce prieteni aveti nu va vrea împreună eu as face in contra sa moara toți dușmani... baga la cap te rog....L❤B
Kuhel Kristina
Kuhel Kristina Acum 11 luni
🐺🦊🐺🦊❤️❤️❤️
Radita Ion
Radita Ion Acum 11 luni
Bianca și Livian invingatori cel mai iubit cuplu de la Puterea Dragostei bravo Livian ai vorbit f frumos de voi eu va urez mult succes in continuare la cît mai multe proiecte , Felicitari.
Elena Lungu
Elena Lungu Acum 11 luni
Lupta se duce cu tine din cauza la tatăl tău. Fii corect în primul rând cu tine și apoi cu ea și spune că nu poți trece peste cuvântul părinților.
Elena Voila
Elena Voila Acum 11 luni
LIVIANE,FA UN CLIP CU ADEVARATA VOASTRA POVESTE DE DRAGOSTE,DIN PRIMELE 4 LUNI.IN 2 ZILE ERATI IN TOP MONDIAL.TU,CARE AI FLER MA MIR CA NU-TI DAI SEAMA.SUNTETI O ADEVARATA MINA DE FACUT BANI. DE CE LIGI ARE CA INSOTITOR CAND IESE DIN CASA ARE UN BARBAT. VOI O AVETI PE ALINA,CARE V-A STRICAT RELATIA.PANA SI LA FILMARE AI CHEMATO. PARASUTA DE ALINA,TI-A STRICAT VIITORUL.
Alle8 Arici
Alle8 Arici Acum 11 luni
Raspunde : Pe cine iubesti ? Pe BIANCA sau pe ....ALEXANDRA ? E adevarat ca ai un copil ? Si se numeste GEORGE ? ( asa au afirmat unii prieteni de a-i tai , printre care si ANDRA MOCANU ) MONDIALU NELSON a afirmat de curand ca o asteapta pe Bianca la Cluj . Fa un vlog si da-ne explicatii pentru ca noi ( o gasca de 8 studenti ) care o iubim pe Bianca vrem sa stim ce trebuie sa facem pe viitor . Si Valentin G ( tot student ) vrea sa stie acest lucru , fiindca o iubeste ( gestul cu florile ) Florile Ramonei ai vrut sa i le dai de cap BIANCAI ! JADOR , este suparat pe tine , pentru ca l-ai tradat si o asteapta pe Ella acasa . ( s-a certat cu Georgiana )
Simon Katalena
Simon Katalena Acum 10 luni
Alle 8 Arici ,el nu va raspunde ,e prea smecher ,dar raspund eu ,sa rugat de Bianca sa fie langa el ,ca sa castige la sfarsit ,Bianca a vazut cine e el ,nu cred ca o sa fie cu el ,la Bianca un baiat serios ,nu un bulangiu trebuie ,ea a suferit destul ,gandeste altfel ,mai desteapta decat a fost ,ea a iubit cu sufletul ,si iar a pierdut ,dar totul este cu un rost ,Dumnezeu a ales un drum frumos pentru ea
Mia Mirabela
Mia Mirabela Acum 11 luni
Cat despre balenele alea,le am lasat comentariu.Datorita emisiunii au ajuns ce au ajuns si concurentilor.Vai de capu lor.Se referea mai mult la Mocanu pentru ca cu el au avut cearta ultima oara.Dar se referea si la concurentii de la PD.
Mia Mirabela
Mia Mirabela Acum 11 luni
Sa stii ca s a descurcat bine Bianca pe tocuri pe pietrele alea.Parca pasea pe capcane.Dar sper sa ajunga clipul pe primul loc.💪💪💪💪
Gina Cristina Toma
Gina Cristina Toma Acum 11 luni
Livian,cred ca acum te ai lamurit de “amicii “din casa si chiar de afara!?Cand ai avut conflictul in casa cu Pirui,unde ti au fost prietenii,Ligia muta,Ella radea de ce se intampla,Soricar te acuza tot pe tine.Unica ce ti a fost si ti este Bibi,care a luptat si lupta impotriva la toti.Sper sa tragi concluzii ti a cantato Bibi ca este competitie,amicitia se vede afara,in casa fiecare isi vede interesul.Premiul il merita Bibi la cea aratat si indurat in 2 sezoane,sper pana la sfarsit s o lasi mai usor cu anturajul din casa si sa va concentrati pe voi chiar ca si amici.
H P
H P Acum 11 luni
O ador pe Bianca din suflet!și tu ști asta cu toate că nu aș fi vrut,sa mă recunoști!, dacă l iubești, rămâi inga ea, dacă nu las-o și nu mai chinui un suflet!sa zicem că nu puteti trăi unul fără altul, după cum mi-a spus și a recunoscut și emisiune!😪😪😪 cit a fost de umilită,ia te-a susținut și la respingerea ta ajunsese,sa stea acolo doar sa te privească!asta e!! Dumnezeu să o binecuvinteze și toată familia ei și pe tine și famalia ta,!! atîta tot,nu te urăsc, dar ai aparat o că un lup,nu mă așteptam, după jignirile aduse cindva!deci,că ai făcut-o pentru bani,sa au pentru ea.dar ai făcut-o cu dirzenie! aici da îmi cer scuze, la toate cuvintele care ți le-am adresat!
Gabriela Tamara
Gabriela Tamara Acum 11 luni
Fara Bianca,esti un nimeni.Proiectul a fost semnat de Bianca,dar din respect pt.tine,te-a ales pe tine pt.videoclip.
Grigorcea Elena
Grigorcea Elena Acum 10 luni
Cum le știi tu pe toate,Tamara🤣🤣🤣🤣
Roby Florin
Roby Florin Acum 11 luni
Dc te dai cu limba pe buze mereu??numai de penala vorbesti ,eu nu am vz baiat in emisiunea aia mai proat si copil decat tine
Mindster
Mindster Acum 11 luni
Sa mai colaborezi cu Tedi este foarte talentat el filmeaza el monteaza el are studioul lui este foarte frumos Uitativa la vulpita si Rafaelo ce clip frumos a facut Tedi lor Este un om deosebit si Bianca este foarte frumoasa este naturala si vrem sa nu isi pue tita cur Uitate cit e de iubita pentru naturaleta ei si inteligenta ei Oameni o inteleg ca a gresit dar incetu se vede realitatea citi dusmani are Nu poti sa te impaci cu Bianca ca a facut aseara un clip taicato si am observat ca tu ai fi un baiat bunisor dar el tea stricat cu rautatea lui si orgoliul lui Ai spus o vorba mare ce tie nuti place altuia nu face si taicato a recunoscut in clip ca in vlogul cu Bianca la control are vizualizari si nu mai face bani cu alte vloguri De Pirui a spus bine dar are frica de interlopi
Varga Elena
Varga Elena Acum 11 luni
Aseara era pe laiv,te a blocat ca sa nu iti fure Bianca banii din cont,acuma umbla cu ei peste tot,chiar asa a. ajuns Bianca in ochii vostri,o Hoata,sa va fie rusine!
Ani Voiculescu
Ani Voiculescu Acum 11 luni
Frumoasa melodie succes in continuare si colaborări impreuna!Va ador impreuna!
Ioana Tcaciuc
Ioana Tcaciuc Acum 11 luni
Nu l mai asculta pe taica tu!!!
Pipa Buburuza
Pipa Buburuza Acum 11 luni
Bibi unde I?
Jsabell Jsabell
Jsabell Jsabell Acum 11 luni
Sa nu iti para rau Mai tirziu daca renunti la Bibi
Maria Tud
Maria Tud Acum 11 luni
In viata nu toate sunt pe calapod în timp viata iti ofera bune si rele omul învață din greșeli să fie pe o linie de de gândire mai corecta va pup vot vot LIVIAN vot vot Bianca IUBITIVA mult Suces👍🏻❤💐🙏
Jsabell Jsabell
Jsabell Jsabell Acum 11 luni
Livian traiesteti visual cu Bianca Sa maturizat forte mult sinteti minunati
Daniela Damian
Daniela Damian Acum 11 luni
Sunteti minunați împreună,iubitiva mult sunteti cei mai minunați va vreau impreuna
Cristina Suciu
Cristina Suciu Acum 11 luni
Vorbesti mult si spui atat de putin!
Mia Zgripcea
Mia Zgripcea Acum 11 luni
Mult si prost. Nimic clar. M-am convins.
Georgiana Georgia
Georgiana Georgia Acum 11 luni
Frumos vlog, frumos videoclipul si emotii le tale cand auzi melodia... Emotii pentru ca te gandesti ca si cum ar canta-o Bianca pt tine si doar gandul ca ea ar putea sa te inlocuiasca cu altul, te doare... Voi doi va iubiti ca doi nebuni, si se vede cat va chinuiti sa fiti asa aproape, dar departe... Eu zic, ca viata e scurta si trebuie traita la maxim... Lasati creierul departe, si lasati inima sa decida... Poate nu va fi pe toata viata, dar va fi o iubire intensa... Dupa 4 luni, daca tot mai sant sentimente, inseamna ca iubirea este mare, si daca nu incercati macar sa o luati de la capat, o sa aveti mereu un dubiu cum ar fi fost... Eu ma uit doar pt voi doi la PD si pt iubirea vostra... Santeti minunati👏👏❤️❤️
Roxana Curelaru
Roxana Curelaru Acum 11 luni
Toate aceste cuvinte...indemnuri...i le au scris oamenii de mii de ori ....inca din secunda 2...dupa ce au anuntat despartirea.....Credeti.ca daca si ar fi dorit sa mai fie impreuna.....nu.ar fi fost pana acum.....
Rodica Tabara
Rodica Tabara Acum 11 luni
E bine sa fiți fericiți în preuna 🦊 🐺 💖 voi sunteți cei mai frumoși voi va iubiți cu adevărat 💕 💕
Traian26
Traian26 Acum 11 luni
L-ati inebunit cu Bianca toată ziua,sunteti unele care nu aveti ce face si comentați numai aiurea,ce sa faca cu ea ca are creier cât o furnică la fel ca toate care o susțineti.
Traian26
Traian26 Acum 11 luni
Elena Voila invatat sa vb corect,astea sunteti voi cele care le urmăriți p Bianca aveti 4 clase si Livian asta pune botu la voi,el cu un asemenea public nu o sa realizeze nimic.
Ileana Jauca
Ileana Jauca Acum 11 luni
si el este la fel
Paraschiva Popa
Paraschiva Popa Acum 11 luni
Frumosi amândoi! Si frumosi împreună! 😁💖🙋‍♀️
Elena-Ralu
Elena-Ralu Acum 11 luni
@Elena Voila Doamne fereste zici ca fara Pipisor nu mai poate trai, nu mai are viata baiatul asta!!! Lasati-l in pace si nu-i mai bagati atat pornista pe gat!
Elena Voila
Elena Voila Acum 11 luni
LIVIAN,SPREBINELE TAU : LASA ORGOLIUL,.TU DOARCU BIANCA ESTI UN.INTREG. INCEARCA SI FA O PIESA CU DRAGOSTEA VOASTRA DIN PRIMELE 4.LUNI. ITI.SPUN EU,CA DEJAPANA ASTAZI.ERATI IN TOP MONDIAL. INCA, NU ESTE PREA TARZIU.AMANDOI,SUNTETI.O MINADE FACUT BANI.MA MIR,CA TU CAREAI FLER,NU-TI DAI SEAMADEACEST.LUCRU
Andreea Chirila
Andreea Chirila Acum 11 luni
Livian parerea mea este ca degeaba spuneti voi NU unui inceput de relație din nou.. Dar se pare ca Dumnezeu are niste planuri cu voi..iar daca el va vrea impreuna parerea mea este ca o sa se intample..va doresc o viață frumoasa si linistita❤️🐺🐶💙
Roxana Curelaru
Roxana Curelaru Acum 11 luni
Care...Voi.....Livian.. doar el....de cate ori ati auzit o pe Bianca vorbind asa.....
Tatiana Martinas
Tatiana Martinas Acum 11 luni
Tot te eschivezi sa zici o iubesti nu o iubesti o faci in caterinca nu vezi ce fata speciala e mai rar asa fata farà ea tu nu valorezi nimic te iubeste te adora si face totul pt tine iar tu o dai in prietenie afara ai so pierzi si o sa-ti para rau Dar o sa fie prea tirziu
Florin Triff
Florin Triff Acum 11 luni
Când începi vlogul MNIOFLAI TRAG în iaurtul tău de Lache Dispari 🤨🤨🤨
Eva A
Eva A Acum 11 luni
Te invit sa urmărești un clip pe youtube -Romanii au talent.Omul dă ce are in suflet.Vlad Ciobanu.Este scurt
Emy Lungu
Emy Lungu Acum 11 luni
Din ce vad eu , si imi doresc sa ma înșel, tu si Bibi nu o sa mai aveti nimic împreună pe zi ce trece se tot stinge, si mai rau e ca dispar sentimentele din partea ei , scade interesul te cunoaste deja ca in palma . O cunoaștem toti pe Bianca
crimeea13
crimeea13 Acum 11 luni
Mno lasa dusu si zi cum esti cu Bianca?😂😂😂
Roxana Curelaru
Roxana Curelaru Acum 11 luni
E bine cu Ella...nu ati auzit.....nu a raspuns clar....no...ce vreti sa va zac da Bianca...is bine cu ie....vreti sa auziti altceva.....nu exista.........
crimeea13
crimeea13 Acum 11 luni
Livian cu Bianca cum esti ??
Botea Vasile
Botea Vasile Acum 11 luni
Am vazut multi oameni cu f.f multi bani dar nefericiti.
Victoria Koto
Victoria Koto Acum 11 luni
Sunteti frumoși împreună
Daniela Minicuta
Daniela Minicuta Acum 11 luni
Draga Liviane ...oare ce nu ai inteles ??!!....e melodie de despartire ...cine vrea ca voi sa fiti despartiti ??...faceti o melodie de impacare si veti fi nr.1Toata sustinerea o aveti de la sustinatori care asteapta impacarea ..
Adrian Serban
Adrian Serban Acum 11 luni
Tu ne insulți noua inteligenta in fiecare zi ..acum cică e război creier cu inima..😉,..mai frate las o așa știm adevărul care este ..familia ta și așa zise prieteni ..bombardieri de carton care au femei la produs ..au neveste și amante ..care sunt satului de cate p....e au lins și femeile lor cate caruri au luat in gura și acum acei frustrați țin lecții de morală în
Roxana Curelaru
Roxana Curelaru Acum 11 luni
@Raul MRD Stiu...daca nu asti..nu as vorbi.....taci tu mai degraba.....
Raduca Elena
Raduca Elena Acum 11 luni
Nu te mai juca cu Bianca Hotarestete
Roxana Curelaru
Roxana Curelaru Acum 11 luni
Deja...devine enervant mult peste limita....insuportabil din cale afara....Dar nu e vina lui....e vina celor care il ridica in slavi...Da...creer contra inima...pe naiba....el de la inceput a jucat....el a venit pt orice altceva...nu pt o relatie serioasa.......Bianca s a hazardat.singura in a visa un viitor cu el....de aia a lasat o la mijlocul drumului...cand ea nu se astepta.....Orice alt baiat in locul lui...daca ar avea sentimente..nu ar sta o clipa pe ganduri.....si ar fi impreuna...Dar el nu stie cum sa scape de ea mai repede....Atatia oameni naivi...dar se vor trezi si acestia....odata cu Bianca.....doamne ajuta......
Sarca Dana
Sarca Dana Acum 11 luni
💜💖❤🐺🦊💋
Florica Popa
Florica Popa Acum 11 luni
Sa va iubiti mult😘😘😘😘
Olga Jurjescu
Olga Jurjescu Acum 11 luni
Mai aleargo pe Bibi. Nu are antrenament.
gabriela Chiru
gabriela Chiru Acum 11 luni
Livisn ești REMARCABIL in clip . Întregești o frumoasa poveste de dragoste . Mi-a plăcut tricoul tău ..... Lupul știe ....... Trsnsmiteti dincolo de sticla sentimente curate . ❤️
Didi Bija
Didi Bija Acum 11 luni
Buna
Monica Bidilica
Monica Bidilica Acum 11 luni
Livian vă rog din tot sufletul dați-vă frâu liber sentimentelor în episodul de azi se citea pe fețele amândoura o dorință nebună de a vă îmbrățișa, săruta nu știu cum reziști să nu o săruți nu mai închiți în sec sărutațivă, iubiți-vă, jucați-vă se vede în ochi voștri dorința de a vă săruta, mângâia, alinta ca nebuni împotriva lumi acum când iubirea este mare mai târziu să nu regretați amândoi faptul că nu ați profitat din plin când focul iubiri este mare să vă bucurați unul de altul maxim să trăiți clipe de fericire vă pup și vă iubesc enorm de mult și sunt alături de voi.
Roco Coco
Roco Coco Acum 11 luni
Neam prost, ca tac-tu
Sieben Bürger
Sieben Bürger Acum 11 luni
Dupa ce te-am ascultat am tras cateva concluzii:1-esti agramat.2-esti incult.3-esti mincinos.4-esti manglitor....samd
Maricica Angheluta
Maricica Angheluta Acum 11 luni
Să înțelegem că între voi nu v-a mai fi nimic nici afara?de ce nu spui clar noi asta așteptăm!păcat Bianca este o fata de milioane!D-zeu ne iartă penoi toți tu de ce nu o poți ierta pe ea?o poveste de iubire că a voastră mai rar întâlnești!poate nici tu nu mai întâlnești o fata sa te iubească atât de mult că Bianca!
Livia Marian
Livia Marian Acum 11 luni
Fară nici un fel de modestie, spun că susținătorii voștrii sunt oameni de calitate.Da,suntem mulți mai în vârstă,dar avem studii superioare,avem multe cunoștinte despre viață și știm că în viată orice om poate să greșeasca,dar apreciem când acesta realizează că a greșit și din asta a învătat ceva și urmează o viață nouă departe de ceea ce a făcut cândva.Eu am încredere că acești oameni nu vor mai face greșeli .
Moloca Liviu
Moloca Liviu Acum 11 luni
Livian ar trebui să fi corect să spui că nu poți trece peste trecutu ei și mai e și familia prieteni etc că nu te omoră nimeni e viața ta și faci ce vrei acum dacă cei ce vă susținem vă iubim e alceva nu vă iumpune nimeni să fiți împreună voi știți mai bine că și Bianca nu e nebună să se țină după tine dacă nar simți că e ceva sunteți mari dacă nu e iubire nu e și punct decăt să vă chinuiți să stați acolo atunci unu să plece și BIANCA cred că pleca demult
Sevastian Pană
Sevastian Pană Acum 11 luni
Așteptăm vloguri și live-uri împreună cu Bianca. Mișto tare colaborarea cu Edy Talent. The wolf is the number one in our hearts. The pack is with you till the end of the road!
Violetta Cirila
Violetta Cirila Acum 11 luni
Numai tu ești frumos și deștept.
Florentina Moldovan
Florentina Moldovan Acum 11 luni
Livian zi la Carton cal pup si io cai clujan deal nostru🥰
Florentina Moldovan
Florentina Moldovan Acum 11 luni
Livian asteptam împăcarea cu Bianca .Va pupacesc🐺❤🦊🥰💋
Daniela Lalut
Daniela Lalut Acum 11 luni
Felicitări pentru noul proiect! Unele secvențe par scene dintr-un film, iar voi sunteți minunați și speciali împreună! Indiferent de ce se va întâmpla cu voi, veți fi mereu în inima mea pentru povestea voastră de iubire sinceră și curata! ❤
Valerica Ciocan
Valerica Ciocan Acum 11 luni
Livian tu si bianca sunteti frumosi foc
Misu Dobre
Misu Dobre Acum 11 luni
Mai lasane cu inma și cu iubirea ta mai bine zi că nu mai simti nimic ,nu tot îți mai bate joc de ea si fi sincer ,imposibil să iubesti si să poti fi departe de persoana iubită ,poate ai pe alta ști ea Pirui ceva , nu ne mai tot minți și fi sincer și cu Bianca că fata asta nu ți-a făcut nici un rău să-ți bați tu joc de ea 🤮
Clarisa cj
Clarisa cj Acum 11 luni
A zis ca i se potriveste perfect melodia, e ceea ce traiesc ei in ultimele saptamani, iar in emisiunea de ieri vorbind cu bianca in gradina ea ia zis ca ia scris alexandrei ca o iubeste si el a zis ca e adevarat ca o iubeste pe acea fata
Elena Dragu
Elena Dragu Acum 11 luni
Lasand la o parte "controversele" vis a vis de tine,am o MARE PROBLEMA....deci nu cred asa cv!!!Bai ,nici macar ...un asa zis "prieten" sa va puna la story!!!In afara de Mary si Robert....incredibil,cata ..INVIDIE...poate sa fie,ma abtin fff greu sa nu expun aici ceea ce simt si gandesc.Am ramas fara cuvinte......este ptr prima data cand cred cu adevarat ca NIMENI nu v a vrut sau va vrea impreuna.Toti s ar bucura dak v ar fi rau...nu inteleg,va jur,vb singura....fereste ma doamne de "prieteni"""....!!!Nu zic k era musai ,k nu interpretati voi ,dar asa k....fair play....nuuu...deci ...nu creeed...wtf!!!!Adevarul k nimeni nu rupe mass media k voi doi....sunteti dati naibii,sz...!!!Sper sa i bagati in draci ,sa va dea d zeu la cat mai multe zile senine si la cat mai multe proiecte!!!
Roxana Curelaru
Roxana Curelaru Acum 11 luni
@Angela Serbu Nu l ati auzit.....sunt bine cu Ella....de Bianca.a vorbit doar cu un.sfert de gura.
Elena Dragu
Elena Dragu Acum 11 luni
@Adrian Serban nu e fraier,a "ginit" el cum sta treaba!!!Eu doar am vrut sa i dau un pic peste "nas",si as inteleaga k .....nu tot ce zboara ...e bun de papa!!
Angela Serbu
Angela Serbu Acum 11 luni
Cum,nici ,,prietenele"lui din emisiune nu i a pus la story? Păi ce facem.Livian ,de așa prietene să ne ferească dumnezeu.
Adrian Serban
Adrian Serban Acum 11 luni
În sfârșit a văzut și el adevărata față a prietenelor .lui ...poate v a învăța ceva din asta că prea le tine parte
Gheorghiu Cristina
Gheorghiu Cristina Acum 11 luni
♥️🐺🦊♥️
M Ma
M Ma Acum 11 luni
Nu plecati din emisiune, rămâi cu Bianca pana la sfarsit, e un plus pentru voi.
Puyamobilul s-a intors 🚗
35:00
Puya Oficial
Vizionare 49 K
Ma Suni Noaptea
3:30
Bogdan DLP - Topic
Vizionare 48 K
Nicolae Guta - Noi doi si-o canapea (Videoclip Oficial) 2021
3:27
VENOM 2 Official Trailer (2021)
2:56
ONE Media
Vizionare 17 mil
Timpul le rezolva pe toate !!! 😉
27:43
SERVITI, VA ROG, PRIMUL EPISOD - RAZBUNAREA!
1:27:15
AM CERUT’O DE SOȚIE?
45:29
Mr.Livian TV
Vizionare 79 K
Country Style Chicken Stew
39:55
Kənd Həyatı
Vizionare 3,3 mil
ATÂTEA FURTUNI.. IN CURÂND ȘI LINIȘTEA
23:48
Ma Suni Noaptea
3:30
Bogdan DLP - Topic
Vizionare 48 K
Nicolae Guta - Noi doi si-o canapea (Videoclip Oficial) 2021
3:27
VENOM 2 Official Trailer (2021)
2:56
ONE Media
Vizionare 17 mil
Biju ❌ Valentino & Sake ❌ Reea & Tina - Cubanezele
3:22