MR.LIVIAN TV - INTOXICAT CU FRUCTE DE MARE

   Vizionare 29,520

Mr.Livian TV

Acum an

Comentarii
Mihaela Dietel
Mihaela Dietel Acum 9 luni
Ma mai imbracate ca esti tare penibil
Symo na
Symo na Acum an
Am ras maxim...😅😅😅 aici chiar ai fost comic rău...😅😅😅
Georgeta Olinca
Georgeta Olinca Acum an
Îmi cer scuze dar cind mai pățești asa ceva încearcă sa vomiți eliberezi stomacul și îți revi mai repede, dacă bei apa multă vomiți fără sa procedezi alfel
Monica Bulbes
Monica Bulbes Acum an
IA KKARITINE SI ITI TRECE
ZARA BANCIU
ZARA BANCIU Acum an
intoxicat de la atata " prostie"
Biju Catalina
Biju Catalina Acum an
Offfff...ai grija ce mananci...
Asan Emel
Asan Emel Acum an
Acolo la perete ai dat cu pumnul ?
alec samand
alec samand Acum an
Potra adi distribuie la manastur ....🥳
Alexandra Palaghiu
Alexandra Palaghiu Acum an
Perfuzie
The unknown Betrayer
The unknown Betrayer Acum an
Păcat de tine
Nela Koncz
Nela Koncz Acum an
Îl imiți pe tată tu în tot ce faci și nu e bine, strategiile ăstea made Nelson nu durează mult, lumea a evoluat, schimbă macazul.
Rodica Sibisab
Rodica Sibisab Acum an
Pe coite nu ai bubite ???? 🤣🤣
Stefan Pana
Stefan Pana Acum an
De la calamari te-ai cacat pe tine?
Carolina M
Carolina M Acum an
Atenție mare la fructele de mare și pește pt că sunt periculoase uneori!
Carolina M
Carolina M Acum an
www.puterea dragostei. ro VOT BIANCA & LIVIAN VOT LIVIAN & BIANCA Bianca și Livian merită cu prisosință MARELE PREMIU pt că au luptat, au suferit enorm pt marea lor iubire, au demonstrat sincer și convingător PUTEREA DRAGOSTEI. Ei au cucerit inimile telespectatorilor cu frumoasa, emoționanta și superba lor poveste de dragoste. BIANCA ȘI Livian sunt Trofeul telespectatorilor și Emblema emisiunii Puterea Dragostei. Emisiunea Puterea Dragostei este povestea de dragoste a Biancăi și Livian! Rog Staff-ul să nu dezamăgească telespectatorii! VOT BIANCA & LIVIAN VOT LIVIAN & BIANCA VOT BIANCA & LIVIAN VOT LIVIAN & BIANCA Doamne ajută!
Aurel Iovanovici
Aurel Iovanovici Acum an
Doamne ferește Livian ai grijă
german ramona
german ramona Acum an
E alergie livian, la intoxicatie iti merge burta, te doare burta, te simti rau! Ai grija
Carolina M
Carolina M Acum an
Felicitări pt atitudinea din emisiunea de azi Puterea Dragostei! Livian și Bianca sunteți extraordinari! Vă admir și vă apreciez foarte mult! Vă doresc din suflet tot ce este mai frumos și mai bun în lume! Voi sunteți cu adevărat PUTEREA DRAGOSTEI, TROFEUL TELESPECTATORILOR și Emblema emisiunii Puterea Dragostei! Muuuult Successss, noroc și baftă la marele premiu pe care îl meritați cu adevărat! Doamne ajută!
Gina Neagoe
Gina Neagoe Acum an
Sunteti și voi linistiti pt ca nu este Nelson acasă....
jeny b.
jeny b. Acum an
Fructele de mare au mult mercur. Ai grija!
shave goldenberg
shave goldenberg Acum an
VOT ELL
shave goldenberg
shave goldenberg Acum an
AI ALRGIE LA BIANCA
Galina Hîncu
Galina Hîncu Acum an
Ce bine e lîngă Mama dar mai bine tear sta lîngă Bianca.
Ben Berko
Ben Berko Acum an
Livian, de ce ai nevoe de restaurante? il ai acasa pe maica ta, d-na Liana, care este o MASTER SHEF adevarata! Foarte talentata, stie sa prepare toate delicatesele culinare. Ce ai sa cauti in restaurante? nu inteleg. Si un mic sfat pentru tine: ai grija cu mancarea! Este posibil ca si tu, ca Nelson, ai o predisposzitie genetica la obezitate (adica sa fi gras) si poate ca si la diabet. Daca n-o sa ai grija cu mancarea, cand o sa ajungi la varsta lui Nelson o sa fi, si tu, gras exact ca el inclusiv boalele lui... asa dar, sa ai grija de tine. Toate cele bune si multa sanatate!
Maricica Rosu
Maricica Rosu Acum an
Livian te ai intoxicat ca ai mancat fara Bianca.Oare ai uita o?E bine ca edti un rasfatat in familie.Eu tot astept ceva de la tine siBianca.Santeti doi frumosi.
Costache Ion
Costache Ion Acum an
Te pwp si pe tn si pe bianca aveti grija de voi va iubim♥️
Bila Emil
Bila Emil Acum an
Supeeeeeeeeeer..!!!!!!!
Raducan Marieta
Raducan Marieta Acum an
Aierus ia f bn
maria paun
maria paun Acum an
Te pup Livian și Bianca iubiți-vă mult Livian cin pleci la București aștept sa va vad pe amindoi îmi este dor sa va vad
Luminita Hodut
Luminita Hodut Acum an
Băi,Livian, așa îți dă Dumnezeu, exact ce meriți,!
Balan Elena
Balan Elena Acum an
Buna Livian,iti doresc sa treci peste acest incident,sa fii bine iti diresc,dar te rog nu o mai fa pe iubita mea de Bieanca sa sufere,sa stii ca tot timpu vam sustinut,dar in ultimul timp ma dezamajesti mult,de afara se vede ca nu o mai vreai alaturi de tine,nu stiu dar tu nu o da fii iubit de nimeni atit de tare cum esti acuma iubit de iubita mea Bieanca. Va sustin pe amindoi ,darimi pare rau ca nu e bine la voi!!!!. Vot Bieanca ,Livian. Bai baiatule nu mai vorbi pristii,trbue sa traesti. !!! Cu toate ca sunt suparata pe tine ,dar va iubesc si...B I E A N C A. L I V I A N. V O T U L C E L M E R I T A T.
Nicoleta Baltatu
Nicoleta Baltatu Acum an
Vino în Grecia sa mânaci fructe de mare proaspete nu vechituri
Rodi Enne
Rodi Enne Acum an
Sa ye saturi de fructe de mare..... Cind maninci fructe de mare trebue sa fi sigur..... Nu esti in italia..... saturate....
Viorica Iftime
Viorica Iftime Acum an
Ți se trage de la prea multe prietene, te-au intoxicat peșteaucele 🤣🤣🤣
Valerica Bunica
Valerica Bunica Acum an
Fă dracul ai pățit și tu ca tatăl tău că ești șmecher lasa cu pățitul tăucum se sătura Bianca de tine trebuia să îți dai papucii mai de mult
Maria Maŕinescu
Maria Maŕinescu Acum an
Vai de blogurile tale nu au pic de haz , uită.te la Bianca ce frumos descrie tot, ai haz cu Bianca singur ești fad , ia-o pe Ramolita și du.o la tactu că să vă întregiți familia, n.o mai amăgi pe Bianca cu prietenie că te folosești de ea și ai umilit.o destul in emisiune cu Ramolita și Daiana, îndepărtează.te complet și te va uita
FLORIN BV MARIAN
FLORIN BV MARIAN Acum an
Livian..fructele de mare sunt bune..dar NU IN EXCES..precum si pastele..perecum si multa carne..fii mai ponderat si calculat in alimentatie. si consulta un NUTRITIONIST..nu doar dupa cunostintele si parareile tale despre alimentatie ...bafta in tot ceea ce faci !!! doamne ajuta !!
lily rose
lily rose Acum an
Ehe Dumnezeu nu doarme 😉ce faci tu cu Bibi face el cu tine...ai viata grea fara bibisor 😁si taica tau la fel pateste pentru toate jignirile aduse ei si nu numai ...pedeapsa universala😉
Birsan Dan
Birsan Dan Acum an
Va recomand ultimul vlog al lui Bibi cu 73k vizualizari, nu 14k.
Marian Mitrea
Marian Mitrea Acum an
Impaca,te cuBiancaaaaaaaa
Marian Mitrea
Marian Mitrea Acum an
Du.te la farmacie sa,ti dea cv pt alergie
Daria Sandulescu
Daria Sandulescu Acum an
Doamne ce m-am speriat,Liviane
Mariana Dan
Mariana Dan Acum an
Ai grija la tot ce maminci mai ales peste
Kicsi Nagy
Kicsi Nagy Acum an
Cine nu doreşte sâ primeascâ mai mult de 5000 EU.lunar sâ plece slugâ la PORN OF ISTAMBUL ....ACTORIȚA THE NR.1.MANTEA!!!!😅😅😅😅😅😅😅😑
Kicsi Nagy
Kicsi Nagy Acum an
Pt.toți oameni sâraci mîncarea e lux....EU MÂNÎNC HOMAR ŞI CONDUC BUGATTI...THE DON!!!!!FROM BUDAPEST......
Kicsi Nagy
Kicsi Nagy Acum an
Bâieți de cacao......
Kicsi Nagy
Kicsi Nagy Acum an
Sâ am milâ?????sau sâ te încurajez???????😡😈😈😈😈
DR Yang
DR Yang Acum an
kkt n ai mai avut baterie
Valerica Lupu
Valerica Lupu Acum an
MAİ BİNE, SCAPĂ DE BİANCA! TE STRİCĂ Șİ PE TİNE! Aİ FOST SERİOS O PERİOADĂ DAR, CUPLÂNDU-TE CU URÂTA DE BİANCA, Aİ DEZAMĂGİT MULȚİ FANİ!
Vivi Elvira
Vivi Elvira Acum an
Lasati baiatul in pace......sa fie cu Bianca,ca vreti voi?Stie ce are de facut.....Bianca nu exceleaza nici in frumusete,nici in inteligenta.......Livian ce viitor are in Bucuresti?Normal ca nici Bianca,banii se duc rapid,studii nu are....Livian,viitorul numai tu stii cum ti l faci....sustinatorii Biancai si au facut un hoby in ai gestiona viata...dar nu si pe a ta.......!!
Marina Sfarcoci
Marina Sfarcoci Acum an
Lasa ca nu de la mancare si Bianca are ai de la ea
Rica Doru
Rica Doru Acum an
Te ai intoxicat de ramona te gandesti la ea rusine
Dorina M
Dorina M Acum an
Livian ai grija de tine. Mănâncă și alimente mai simple. Fructele de mare sunt periculoase. Aceste alergii lasă urme. Noroc ca ai ajuns la spital. Ti-au făcut o perfuzie. A intrat serul în afară venei, de aceea s-a umflat brațul. Pune compresa la braț. Nu a nimerit bine vena. Bea mult ceai Cum este cel de menta și compot de mere. Însănătoșire grabnică! Fugi la Bianca. Doar împreună veți fii fericiți! Ai grija de tine. Noapte buna și somn liniștit!
Anca Eft
Anca Eft Acum an
Nu, nu este fals Livian, este bărbat, altfel tratează lucrurile, el prin gesturi își exprimă iubirea, are alt stil! Ați văzut și Bianca a spus cât este de sensibil și drăgăstos, ea este fată, este altfel, bărbații își exprimă sentimentele altfel, nu trebuie judecat pentru nimic. Dacă vorbea despre Bianca se spunea că vrea să dea bine, se folosește de ea pentru voturi, dacă nu vorbește de ce nu vorbește, uuuuuufffff, așa nu se poate. Calm, cu răbdare, fără jigniri și o să vedeți că mai devreme sau mai târziu vor fi împreună, în ciuda răutăcioșilor! Am mai văzut niște comentarii cum că aproape toți au plecat împreună și vor sta împreună, numai Livian cu Bianca nu. Dar acum, haideți să fiu și eu cârcotașă, daaaa, vor sta cât își vor consuma relația, își vor “împrumuta sentimentele” se vor satura unul de celălat și pe urmă ADIO ROMA, vai ce iubire mare, pe bune??!
Marius Ionescu
Marius Ionescu Acum an
AI ALERGIE LA CALAMAR
Elena Lungu
Elena Lungu Acum an
Măi oameni buni nu mai tot vorbiți de Bianca că nici nu-l interesează pe el de ea .Nu se termină băieții la el .Nu poți obliga un om să facă ce nu-și dorește. De Duminică nici prieteni nu vor mai fi .Are acum nevoie de voturi .El ține cont de părinți. Acum că face bine sau nu e problema lui .Fiecare este stăpân pe viața lui și face ce dorește. Dacă l-ati votat aia e .
Maria Hagiu
Maria Hagiu Acum an
Să-ți de-a Dumnezeu ce-i dorești Biancăi și la tatatu să se facă bine să de-a Dumnezeu cînd na m-ai vorbi de Bianca și să ducă săi ceară ertare că copilul ăsta nici odată nu ia reproșat nimic din contră ia luat apărarea.Liviene ăsta e un semn de la Dumnezeu ai uitat cît tiei batut joc de Bianca?nu te gândești la asta?Dumnezeu o să-ți de-a de nai să poți duce.., să-ți fie bine cum îi dorești tu fetei cu care ți-ai bătut joc de ea1 an de zile .VOT BIANCA că merită cit a suferit 🅱️🅱️🅱️🅱️🅱️🏆🌅🌙👰🌹🌹🌹
Body38Body
Body38Body Acum an
O sa aveti o surpriza cand se va termina finala o sa vedeti le va da multor peste nas la totii gugustiuci...o sa vedeti cand nu va fi legat de acea emisiune si in locul lui as posta si revelionul aici si tot tot tot doar sa vedeti ca voi gugustiucilor comentati aiurea
Florin TGV
Florin TGV Acum an
Livian regret ca ai trecut prin asemenea clipe. Sănătate multa! Livian și Bianca sper sa va iubiți și sa fiți împreună pana la sfârșitul vieții! Aveți grija de voi. Fiți sănătoși și fericiți!
Claudia Huluban
Claudia Huluban Acum an
Livian îți e dor de Bianca
BlackIce
BlackIce Acum an
Fructe de mare, auzi la el. Da o oala de fasola ce are? :)) V-ati stricat la cap, fructe de mare in Romania. Daca erai in Japonia poate te riscai, cine stie cat mercur si cate metale nocive au.
Saribas 88🌹
Saribas 88🌹 Acum an
Exact fasolea este cea mai sanatoasa,contine foarte multa proteina,scade colesterolul ,astea cu fructele de mare sunt doar fite prostesti,sa imi dea cineva gratis sa mananc scarbosenii din alea yakkkk nu imi trebuie.
Didi Petcu
Didi Petcu Acum an
Concluzia: dacă nu este Bibi lângă tine nu îți este bine, sunt semne care ar trebui să ți de-a de gândit 😉. Soluția mergi la ea și totul va fi bine!!!! Ai mei - două suflete de poveste- 🐺❤️🦊🤗🤗🤗
Iuliana Toth
Iuliana Toth Acum an
Trebuie sa iei Aerus ! Neapărat ! Sau bea lapte ! Cred ,nu sunt sigură cu laptele !
Iuliana Toth
Iuliana Toth Acum an
Inseamnă ca nu ai voie sa manci calamar !
Varga Elena
Varga Elena Acum an
Te_ai facut dalmatian, ai mare grija ce maninci mai ales acuma vara, poate esti alergic, fa niste analize
Mariana Gabriela
Mariana Gabriela Acum an
Si tu si Nelson sunteți panicoși la boala .
Mariana Gabriela
Mariana Gabriela Acum an
Trebuie sa fii mai bărbat,ești prea sensibil,ce naiba!Liana e de vina ca te a crescut in incubator.
Tatiana Andrei
Tatiana Andrei Acum an
🥱🥱🥱🥱🥱
Elena Mihaela Chirtesiu
Elena Mihaela Chirtesiu Acum an
Ai crescut cu fructe de mare ?? Ce-i prea mult nu-i sănătos!! Lasă fițele !
Loredana Pirlogea
Loredana Pirlogea Acum an
Antihistaminic pt alergii: Claritine, Aerius...
luminita stanila
luminita stanila Acum an
M am plictisit!
Natalia Birsan
Natalia Birsan Acum an
MĂNĂNCĂ MAI DES ACASĂ LA MAMA.TE LAUZI PREA MULT CU TOT FELUL DE MÂNCĂRURI DE FIȚE. LA BIANCA TE MAI GÂNDEȘTI DIN CÂND IN CÂND? CE TE-AR FI INGRIJIT BIANCA DACĂ ERA LÂNGĂ TINE! S-AU ABĂTUT NECAZURILE ASUPRA VOASTRĂ....NELSON CU DIABET....TU CU ALERGIE! INSĂNĂTOȘIRE GRABNICĂ SĂ TE POȚI PREZENTA LA MAREA FINALĂ!
Carmen Tipa
Carmen Tipa Acum an
I a antialergic si nu mai manca calamarii daca e a doua oara .Insemna ca esti alergic la eii
Floarea Urse
Floarea Urse Acum an
Bine ca nu este de la crevetel 🤞🤞🤞
Doina Ciobaniuc
Doina Ciobaniuc Acum an
Livian ai vazut ce vlog a facut Bianca toate floricelele facute de tine toate florile pe care i leai dat lea pastrat f frumos toate biletelele vezi cat de mult te iubeste e topita dupa tine nu ti bate joc de ea cate iubeste fffffff mult
Ileana Lavita
Ileana Lavita Acum an
Ai spus ca te duci la CLUJ ,ca ai problemede rezolvat ,prea multa mancare si distractie strica,Pe Bianca am vazuto facand la aragaz mancare ,vad ca ea nare probleme,trebuie sa-ti revi ,doar trebe sa mergi sa ei premiu cel mare ,sper sa fie asa ,sa nu faca turci fente ,sa faca dreptate ,voi meritati,sper ca-i vazut vlogu lui Sigeteanca noasta [Andra ],ce frumos a vorbit de voi,si va sustine pe amandoi.
Godenciuc i
Godenciuc i Acum an
Trece dacă dormi! Dacă chemi salvarea, îți dă Romergan, un somnifer, când te trezești, a trecut! Problema nu este când apar bubițele, ci atunci când dispar, să nu ți se pună pe glotidă, se umflă și obstrucționează respirația! De aceea trebuie să dormi. In somn respiri mai puțin.
Sofia Rain
Sofia Rain Acum an
Teai betejit fără Bianca dacă erai cu ea nu te betejeai.
Full Moon
Full Moon Acum an
Și pe mine "m-o prins soarele" odată...da de la un shake de fructe. Așa că... poți să fii tu maxim de precaut, dacă ai ghinion asta e... Totu-i bine când se termină cu bine! STILL NUMBER ONE! THE BEST WOLF EVER!🤘❤🤘
Marcus Filimon
Marcus Filimon Acum an
Na... Ai dat năvală în scoica Biancăi.. Te-ai îmbolnăvit... Aia se dezinfectează întâi cu două sticle de clor 😂🤣.. Să omoare Gheciurile 😂
Amza 007
Amza 007 Acum an
Fără Bibi nu ai farmec deloc, îmi pare rău că spun asta, vot Bianca și Livian până la final
Gacha Kat
Gacha Kat Acum an
Du- te la. Urgenta! Nu e o simplă alergie! E intoxicat tie( poate.usoar a) cu mercur de la fructe de mare! Au patit si altii care din Snobism abuzat a aceste Otrăvuri!! Se zice ca hrana sanatoasa e cea a bătrânilor noștri- poate.actualizata si prin noi retete Deci fugi la Urgenta! Nu e gluma! Pierzi Gala
Ana Moldovan
Ana Moldovan Acum an
Apoi tu di minci numai la restsorante.
Marinela Ivascu
Marinela Ivascu Acum an
Sunteti doi copii minunati!!Succes!
Vasilica Calatoaie
Vasilica Calatoaie Acum an
Cu mata ai sa ramai si cu tactu
Florica Gudiu
Florica Gudiu Acum an
Lobo nu vorbi asa nu mai minca pe la restaurante minca acasă la mămică ta ca ea îți face poftele
Nuti Stoica
Nuti Stoica Acum an
M am uitat pe comentarii ,majoritatea nu sunt despre intoxicatie ci despre Bianca și relația ta cu ea .La mai mulți bani!
Vasilica Calatoaie
Vasilica Calatoaie Acum an
Dumnezeu nu doarme ti ai batut joc de bianca ai avutnevoie de ea cat ai fost in emisiune
Elena Toma
Elena Toma Acum an
Bea multa apa..
Florica Gudiu
Florica Gudiu Acum an
Ai făcut alergie la mincare nu i-o plăcut la ficat
Ioana Peter
Ioana Peter Acum an
Doamne
Ioana Peter
Ioana Peter Acum an
Buna seara Livian
Emilia Moldovan
Emilia Moldovan Acum an
Sănătate Mult succes în finală
Dorina Sabau
Dorina Sabau Acum an
De la stres teai intoxicat, la gândul că mergi la București și te întâlnești cu Bianca, ție frică sau LEHAMITE de pornoasa.!!! 😂😂😂😂😂😂😂
Simon Katalena
Simon Katalena Acum an
Lasati sa faca ce vrea fiecare ,Bianca nu este nici oarba ,nici muta ,o sa -l gaseasca un baiat care o sa iubeasca cum este ea ,frumoasa ,iubitoara ,desteapta ,Dumnezeu iubeste foarte mult ,o sa aiba o viata frumoasa cu un iubit inteligent care o sa fie sufletul pereche
Elena Cojocaru
Elena Cojocaru Acum an
Ai inceput si tu ca tacto cu vaicareala
Povești cu Simo
Povești cu Simo Acum an
Pâine prăjită e cea mai buna
Mari Ghiorghisan
Mari Ghiorghisan Acum an
👍👍👍🤗❤️💕💕💋💋💋💋💓💓💖💖💖😜😜🌹🌹🌹💕💕❤️
Ecaterina Dumitru
Ecaterina Dumitru Acum an
Livian ai griza caci ai facut alergie si daca mai maninci fructe de mare o sa faci urticarie asa mi sa intinplat mie credema caci sunt in Italia si nu mai am voie sa maninc nici un fel de peste normal nici fructe de mare vorbesc serios te sustin Vot Bianca si Livian?
Janica Popa
Janica Popa Acum an
Oooooo,măi Livian.,să-ți fie frică de o injecție ? Bărbat ești tu ? Paralizat poți rămâne dintr-o mușcătură de păianjen. Nu te speria ! Necazul vine de unde nu te aștepți și .. niciodată singur.
Sasu Gica
Sasu Gica Acum an
Lobonț spune-i mamei tale să meargă la farmacie si să îți ia un antealergic. Cred că faci alergie la călimări. Multă sănătate !!!
DOCUMENTAR RECORDER. 30 de ani de democrație
3:01:11
MR.LIVIAN TV - RĂSPUND LA 5 ÎNTREBĂRI
7:27
Mr.Livian TV
Vizionare 59 K
Adam & Eva: mitul care ne-a făcut oameni
51:35
ANDREEA BALAN - Ne Indragostim | Official Video
3:19
Livian și Bianca || Tik tok||
4:45
Володин. Влюбленный в Путина миллиардер
51:38
Алексей Навальный
Vizionare 5 mil
04 - Titania cu Roman Burlaca
1:23:32
Titania
Vizionare 20 K
21 SAVAGE BIANCA
12:57
Mr.Livian TV
Vizionare 91 K
Adam & Eva: mitul care ne-a făcut oameni
51:35
ANDREEA BALAN - Ne Indragostim | Official Video
3:19
Florin Salam - Forta mare 2021 Nunta Vali si Andreea
35:16
Licitația, Apartamentul Și Haita De Samsari
17:11
La povesti cu Jimmy
Vizionare 470 K
Extreme Try Not To Laugh Challenge!
8:10
Beast Reacts
Vizionare 10 mil
MARKO GLASS - "TIPA NOUA”
3:21
MARKO GLASS
Vizionare 263 K